Over Marcel

Over Marcel

Nadat ik in 2000 mijn eerste digitale camera kocht kreeg ik snel in de gaten dat je veel meer met een camera kan doen. Dit was het begin van een nieuwe passie die uit zou groeien naar veel meer dan alleen maar een hobby. Sinds dat moment is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven.

De eerst foto's die ik maakte waren voornamelijk sportfoto's, en dan hoofdzakelijk voetbal. Daarna ging de camera ook mee op vakantie en de vakantiekiekjes veranderde in echte foto's. Nadat ik mijn eerste spiegelrelex kocht ging mijn fotografie vooruit, diverse cursussen volgden elkaar op om niet alleen de camera beter te leren kennen maar ook om te weten welke compositie wel of niet werkt voor een foto. In de fotografie ben je immers nooit uitgeleerd.

Door mijn freelance fotografiewerk zijn de sportfoto's diverser geworden en leerde ik anders naar sport en ook sporters te kijken.  Een mooi portret van een sporter is meer dan een foto op een sportveld. Dit soort foto's is een onderdeel van mijn fotografie geworden. Door het maken van de portretten en het werken met mensen van achter de camera heeft me dit echt verder ontwikkeld op diverse fotografie vlakken, echt van interesse naar een passie voor de fotografie!

Naast de sport ben ik ook al enkele jaren actief als bruidsfotograaf. Hoe fantastisch is het om op de mooiste dag van iemands leven de fotografie te mogen doen. Hoe mooi is het om als fotograaf 's avonds met een grote glimlach thuis te komen na zo'n dag.

Van een mooie foto kan je lang genieten!

Marcel - De Fotograaf
Cookies accepteren?

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy