Zakelijk - Portret

Een actuele profielfoto zorgt voor een goede eerste indruk binnen je netwerk. Deze eerste indruk kun je maar één keer maken dus zorg ervoor dat je er perfect op staat.

Meer en meer mensen maken gebruik van sociale netwerken als LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram voor zakelijke doeleinden waarbij je met een goede profielfoto een blijvende en persoonlijke indruk wilt achter laten. Ook op een website of CV worden er profiel foto's gebruikt die een eerste indruk weergeven.  Ga je solliciteren zorg dan dat deze profiel foto's up-to-date zijn. Een nieuwe werkgever zal via google daar toch ook even naar kijken.

Investeer in een goede eerste indruk!

Zakelijke fotoshoot in de studio

Een zakelijke portret met een strake zwarte, grijze of witte achtergrond is mogelijk in mijn studio aan huis. We maken kennis en bespreken de wensen voor het maken van de foto's, de foto's zijn in ongeveer 15-20min gemaakt. Na de fotoshoot worden de foto's bewerkt en kunnen er foto's uitgekozen worden. De foto's worden in hoge resolutie en in social media formaat geleverd.

De investering is € 45,- per fotoshoot, incl 3 bewerkte foto's.

Zakelijke fotoshoot op locatie

Toe aan een nieuwe profielfoto voor een frisse uitstraling in een omgeving die jou goed weergeeft? Laat me weten wat je zoekt en waar je een fotoshoot zou willen doen. Ik kom graag langs om jou op een sterke en zakelijke manier vast te leggen.

Neem contact op om de mogelijkheden op jouw locatie te bespreken.

Zakelijke fotoshoot voor bedrijven

Voor bedrijven is het heel belangrijk om goed voor de dag te komen met de foto's op de website of in andere uitingen. Met de juiste foto's maakt u het verschil bij de eerste indruk. U wilt een uniforme uitstraling binnen uw bedrijf voor de profiel foto's?

Neem contact op om de mogelijkheden op uw locatie te bespreken.

Castingbureau foto's nodig

Wilt u zichzelf of wilt u uw kind inschrijven bij een castingbureau en heeft u geschikte foto's nodig?  Een fotosessie is meestal in enkele dagen te regelen. De portret foto's worden in de studio gemaakt. De fotoshoot duurt ongeveer 30min.

De investering is € 80,- per fotoshoot, incl 10 bewerkte foto's.

De voorbereiding op de fotoshoot

Bekijk vooraf wat voor soort foto's je zou willen hebben, heb je al een idee laat het weten en neem het mee naar de fotoshoot.

Kleding

Draag kleding waarin je je lekker voelt en die aansluiten bij de indruk die je achter wilt laten. Zorg ook dat je altijd extra kleding bij je hebt zodat je tijdens de shoot kan wisselen als je dat zou willen. Denk aan (spijker)broek, jasje, trui of andere kleur overhemd of blouse.

Cookies accepteren?

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy