2 in 1 fotoshoot

Reserveer jullie 2-in-1 fotoshoot

Hoe leuk is het om een samengesteld portret van 2 broers, of 2 zussen of een broer en een zus an de muur te hebben hangen. Hoe verschillend de broers of zussen ook lijken toch zie je met zo'n portret vaak meer gelijkenissen dan je denkt.

Boek een fotoshoot

Boek een fotoshoot door het online formulier in te vullen. Zo vinden we een geschikt tijdstip om voor jullie de foto's te maken

Kom langs voor de foto

Beide personen gaan op de foto tegen een zwarte achtergrond met een zwart T-shirt aan. De shoot duurt met 2 personen ongeveer 15-30minuten. We nemen ruim de tijd om de foto's helemaal naar de zin te maken.

Foto's worden bewerkt

Na het maken van de foto's worden deze geselecteerd en nabewerkt door de fotograaf. De selectie word samengevoegd tot de 2-in-1 duo portret foto.  De digitale versie ontvangen jullie binnen enkele dagen. Daarna ontvangen jullie de afdruk op het afgesproken formaat.

2 in 1 portret foto

Een 2-in-1 portret fotoshoot, oftewel duo- of split portret is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Het is ook mogelijk om met meerdere personen, meerdere samengestelde portetten te maken. Denk bijvoorbeeld an Broer-Broer, Zus-Zus, Broer-Zus, Zoon-Vader, Moeder-Dochter.  Zo maak je msnel een mooi en bijzonder 2 of 3 luik voor aan de muur.

Review

"Onlangs hebben wij een 2-in-1 fotoshoot gedaan bij Marcel, en wat zijn we verrast door het resultaat. Twee verschillende broers die ineens toch veel van elkaar weg hebben. De afspraak voor de shoot was super snel geregeld en de digitale afdruk was er binnen een paar dagen. Kortom echt een aanrader!"

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kosten 2-in-1 Duo Portret

Eén 2-in-1 duo-portret  is € 120,-

Drie luik met  2-in-1 duo-portretten is € 275,-

Drieluik met 3 personen

Het is ook mogelijk om met 3 personen, meerdere samengestelde portetten te maken. Maak jullie 2-in-1 duo foto dus nog meer bijzonder door er bijvoorbeeld een drieluik van te maken. 

Image

Wat krijg ik na de fotoshoot?

Na de fotoshooot ontvangen jullie:

  • Eén digitale samengevoegde foto;
  • Twee digitale foto's van de beide personen;
  • Een afdruk naar keuze op 40x60cm (of 30x45cm);
  • Afdruk op canvas of plexiglas tegen meerprijs mogelijk.

Verhoudingen

Het verschil in afmeting van het hoofd tussen volwassen, tieners en een kind kan soms best groot zijn. Zolang het dus niet om volwassen gaat, is het goed om rekening te houden dat het leeftijdsverschil niet al te groot om een mooi resultaat te kunnen maken. Iemand van 10 jaar kan lastig zijn om te matchen met iemand van 16 jaar. Idem voor iemand van 5 jaar en 10 jaar.

Kledingadvies

Trek beide een zwart shirt of trui aan. Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat de kledingstukken op elkaar aansluiten. Een koltrui met een hoge kraag en een shirt met een lage V-hals, zijn lastig om te combineren tot een mooie foto.
Geen zwart shirt in huis? Geen probleem, ik heb altijd een T-shirt klaar liggen om te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Make-Up

Om een mooi geheel van de 2-in-1 foto te kunnen maken is het verstandig om rekening te houden met make-up, met name op de huid. Zorg dat beide personen kwa huidskleur niet te veel gaan verschillen door make-up op de wangen of door lippenstift.

Cookies accepteren?

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy