Loveshoot een gezellige fotoshoot voor koppels

Meer info Loveshoot

Een pre-weddingshoot is in het buitenland al jaren zeer populair en het lijkt nu in Nederland ook steeds vaker te gaan gebeuren. Net zoals jullie bruidsreportage zal ook dit een leuke en spontane fotoshoot zijn in de fotostudio of op foto locatie naar keuze. Natuurlijk is het ook leuk om elkaar nog beter te leren kennen op de shoot, zodat jullie je tijdens het huwelijk nog prettiger voelen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor de uitnodiging van jullie trouwdag of te gebruiken voor het gastenboek op de bruiloft. Inmiddels heb ik de foto’s zelfs al op banners voorbij zien komen bij de entree van de feestlocatie. Mogelijkheden genoeg!

Bruidsfotograaf Marcel van den Bos:
"Ik vind het fantastisch om 'pre-wedding' of loveshoots te doen. Deze shoot is lekker ontspannen en geef een mogelijkheid om creatief bezig te zijn met het aanstaande bruidspaar. Het is een leuke manier om een verloving te vieren met een relaxte fotoreportage op een bijzonder locatie. Dat kan de aankomende trouwlocatie, het strand of het park om de hoek zijn. Het voordeel van deze shoot is dat de fotograaf en u elkaar beter leren kennen en er op een ontspannen wijze gewend raakt aan het poseren voor de camera. Daardoor bent u tijdens de bruiloft een stuk relaxter, kunt u meer genieten en krijgt umeer spontane en mooie foto’s."

Cookies accepteren?

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use. Learn more about our privacy policy